TransportBeveiliging

RC Security is actief op het gebied van transportbeveiliging voor het beveiligen en begeleiden vanaf het beginpunt tot aan de eindbestemming. Dit is zowel nationaal als internationaal en wordt uitgevoerd door twee gediplomeerde beveiligers tijdens de rit. Desgewenst kan ook een derde beveiliger aanwezig zijn in het te begeleiden voertuig.

De begeleiding van een transporteur wordt onder toezicht gehouden o.a. met onopvallende auto’s. Afhankelijk van de opdracht, kan indien gewenst gebruik worden gemaakt van opvallende RC Security  Beveiliging auto’s.

Waarvoor worden de onopvallende auto’s ingezet?

Onopvallende auto’s kunnen ingezet worden wanneer er een lading moet plaatsvinden en/of vervoerd moet worden.
De voertuigen die wij gebruiken zijn uitgerust met een modern navigatie- en communicatiesysteem. Hiermee wordt voortdurend contact gehouden met de chauffeur van het te beveiligen voertuig, de locatie van de eindbestemming en uiteraard met u als opdrachtgever.

Bij calamiteiten worden er foto- en videoregistraties gemaakt en zal direct contact opgenomen worden met de thuisbasis. Tijdens de rit moet de chauffeur rusten en zal onze beveiliger toezicht houden op de te vervoeren lading.
Tevens kan deze service ingehuurd worden om waardevolle documenten, poststukken en materialen te bezorgen. Deze kunnen door onze vakbekwaamde beveiligers in onopvallende auto’s vervoerd worden, zowel nationaal als internationaal.
Iedere vakbekwaamde beveiliger die als transportbeveiliger werkt, is uiteraard in het bezit van een certificaat welke aansluit op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever. Deze aanvullende certificaat houdt in dat de beveiliger specifiek is getraind en opgeleid voor de werkzaamheden die hij moet verrichten.

Welke transportfaciliteiten voeren onze beveiligers uit?

TransportSecurity
Transportbegeleiding
Transportbewaking
Vervoeren van belangrijk poststukken

De overige modules zijn modulair opgebouwd en afgestemd op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever voor de functie van transportbeveiliging. Hierdoor worden de overige certificaten of diploma’s behaald op het moment dat deze werknemers in aanmerking komen voor de functie.

 

Heeft u een vraag of interesse in een kennismaking?

Neem direct contact met ons op en wij geven u graag persoonlijk advies!